Info:

Deze website is er voor uw gemak. Er wordt steeds gewerkt aan de verdere uitbreiding. Kunt u iets nog niet direct vinden of zijn er zaken onduidelijk? Stel dan uw vraag. U kunt natuurlijk ook direct bellen. Voor een toelichting of zonodig een afspraak.

Offerte kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering

Met het invullen van de gegevens op dit formulier kunt u een offerte aanvragen voor een verzekering.

Met een reisverzekering dekt u zich in voor risico's die u zelf niet kunt of wilt dragen. Op reis kunt u geconfronteerd worden met gebeurtenissen die behoorlijke financiële gevolgen hebben. Bijvoorbeeld: opname in ziekenhuis of verplichte terugkeer naar Nederland. Met een reisverzekering voorkomt u dat u deze kosten zelf moet betalen. Sommige risico's zijn echter middels andere verzekeringen gedekt. Bijvoorbeeld door een zorgverzekering.

 

Annuleringsverzekering

Wanneer u een vakantie heeft geboekt en deze onverhoopt moet annuleren, brengt de reisorganisatie annuleringskosten in rekening. Dit is meestal een percentage van de reis- of huursom. Met een annuleringsverzekering heeft u recht op een vergoeding van de annuleringskosten. Ook komt het voor dat een vakantie halverwege afgebroken moet worden vanwege een gebeurtenis. De annuleringsverzekering keert dan een afbrekingsvergoeding uit voor de gemiste vakantiedagen.

Een annuleringsverzekering keert uit als u door bepaalde omstandigheden niet op reis kunt gaan. In het algemeen geldt: u moet u alleen verzekeren voor risico's die u niet zelf kunt dragen. Verder geldt: hoe duurder de reis, hoe langer u van tevoren moet betalen en hoe hoger de annuleringskosten zijn, hoe zinvoller het is om een annuleringsverzekering te sluiten.

uw gegevens:
aanvullende gegevens:
opties

De Europadekking van de reisverzekering geeft over het algemeen dekking voor de Europese landen inclusief de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira en niet Europese landen aan de Middellandse Zee.

De volgende landen vallen bijna altijd onder de Europadekking:

Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië, Bulgarije, Canarische eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Marokko, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Schotland, Servië / Montenegro, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Wit-Rusland, Zweden, Zwitserland.

Bij andere landen: kies Werelddekking