Info:

Deze website is er voor uw gemak. Er wordt steeds gewerkt aan de verdere uitbreiding. Kunt u iets nog niet direct vinden of zijn er zaken onduidelijk? Stel dan uw vraag. U kunt natuurlijk ook direct bellen. Voor een toelichting of zonodig een afspraak.

Algemene informatie

 

Wie zijn wij?

Assurantiekantoor JGJ Bien is al ruim 25 jaar een eenmansbedrijf. Een relatief klein assurantiekantoor dat een persoonlijke aanpak belangrijk vind en waarbij het behartigen van uw belangen voorop staat.

Wij zijn u graag van dienst.

J.G.J. Bien is uw aanspreekpunt; uw persoonlijke adviseur, uw beantwoorder van vragen, uw hulp bij schade etc. De dienstverlening omvat vaak meer dan hier kan worden aangegeven.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om een verdere toelichting te vragen.

 

Wij bieden u deskundige advisering en diensten op het gebied van verzekeringen voor schade; sparen; vermogen; lijfrente en consumptief krediet. Daarnaast treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren.

 

Bedrijfsgegevens

 

Bedrijfsnaam                                    Assurantiekantoor JGJ Bien

adres                                               Nesserland 21

pc/woonplaats                                  1035 KL Amsterdam

Telefoon                                           020 631 40 60

Fax                                                  084 210 01 78

e-mailadres                                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel nr.                 33157930

Rekeningnummer                              NL28 INGB 0004 5100 16 

Web                                                www.bienassu.nl

 

Wettelijke verplichting / Registratie AFM vinkje   

Ons kantoor heeft volgens de Wet op het financieel toezicht (Wft) een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer: 12011610. Wij zijn voorts ingeschreven in het AFM register Nationaal Regime MiFID voor het adviseren over beleggingsfondsen en/of het doorgeven van orders over beleggingsfondsen aan de aanbieder.

 

Klachtenregelingvinkje

Klachten over onze dienstverlening nemen wij serieus en lossen wij graag in goed overleg met u op. Vanuit onze interne klachtenprocedure kunnen wij nagaan hoe wij tot een oplossing kunnen komen. Mocht dat niet tot uw tevredenheid lukken, dan heeft u de mogelijkheid uw klacht voor te leggen aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Wij zijn aangesloten bij de KiFiD onder nr. 300.007788. U kunt u zich wenden tot: KIFID, Postbus 93257, 2509 AG DEN HAAG.

 

Adviesvrij

Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of verzekeringsmaatschappijen.

  

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

 

Onze relatie met geldverstrekkers en verzekeraars

Ons kantoor werkt met door ons zorgvuldig geselecteerde financiële instellingen (banken, verzekeringsmaatschappijen, volmachtbedrijven, financieringsinstellingen) voor het afsluiten van alle verzekeringen, kredieten enz. Wij baseren onze advisering en bemiddeling op onze ervaringen met deze aanbieders en op een gedegen analyse van de ruime keus aan producten en aanbieders in de markt. Op die manier willen wij u het product te adviseren dat het best past bij uw wensen en mogelijkheden.

 

<-  Terug